Datasektens forum
28 maj, 2020, 22:30:47 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
Nyheter: Datasekten - där verkligheten blir till drömmar!
http://datasekten.blinkenshell.org/
 
   Startsida   Hjälp Sök Logga in Registrera  
Sidor: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 skrivet: 31 mars, 2015, 18:13:05 
Startat av riiga - Senaste inlägg av riiga
Använde denna i Berzans bibliotek en gång, det var lagom uppskattat. Hoppas någon kan ha nytta av den imorgon.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/24401393/Kopiator.pdf

 22 
 skrivet: 25 mars, 2015, 23:15:42 
Startat av Kamista - Senaste inlägg av Kamista
Vi vet vilka som var i sekten under tiden som stölden ska ha ägt rum. Vi fick reda på att stölder av sektens pengar har skett genom kylskåpet. Då tog vi kontakt med rektor och låste kylskåpet. Vad vi sett så har inte fler stölder skett ur kylskåpet då medlemmarna måste be någon av oss nyckelbärare att öppna kylen.

Rektor, lärare och övrig personal är insatt i detta. Medlemmar är väl informerade så förhoppningsvis tar detta slut nu.

Ska se vad jag kan fixa med länken, men för tillfället kommer jag att lägga min tid på övriga uppgifter i sekten.

 23 
 skrivet: 25 mars, 2015, 22:12:43 
Startat av Kamista - Senaste inlägg av riiga
Så mycket bättre var det inte förr...

 24 
 skrivet: 25 mars, 2015, 20:55:44 
Startat av Kamista - Senaste inlägg av Kahiron
Mer stöld -nu från medlemmar- låter illavarslande. Mer än att bara lägga vikt vid att inte lämna kvar värdesaker, tror jag ni bör uppmana folk att bära dessa på sin person. Att ha plånbok eller dylikt liggande i väskan, även när man är i sekten, är i sig vad jag skulle bedöma som bristande uppsyn.

Har ni någon som helst insyn i vilka som vid tillfället befann sig i sekten? Vilka klasser (sannolikt) som inte skall ha närvarat? Vill självfalles inte att ni går ut med en lista namn på "eventuella tjuvar", men tycks mig som om väldigt lite har gjorts hittills för att ta reda på vad som ligger bakom tidigare stölder. Detta gäller såväl nuvarande som föregående läsår, och jag tror ett ökat visat intresse från sektens sida, effektivt eller ej, om inte annat bör avskräcka från ytterligare stölder.

För övrigt trevligt att se att informationen går upp här, och inte bara på facebooksidan (på vilken det på tal om inget kanske skulle sitta bra med en permanent länk till forumet).

Och innan riiga säger det, ja, det var bättre förr.

 25 
 skrivet: 25 mars, 2015, 20:11:04 
Startat av Kamista - Senaste inlägg av Kamista
Hej forumet!
För er som inte är med i facebookgruppen postar jag meddelandet här så att ni är uppdaterade.

Medlemmar!
Idag har flera tråkiga incidenter skett.
För det första är det inte ok att dyrka upp dörren till sekten. Det finns flera anledningar till att vi har en dörr med lås. Ni får respektera när dörren är låst och vänta på en nyckelbärare (eller söka upp en).

För det andra så blev en medlem bestulen på både pengar och kort idag. Lär dig skillnad på mitt och ditt!! Ge tillbaka det du stulit så fort som möjligt!
Rektor och lärare är informerande om detta och kommer att hjälpa oss. Jag ber er medlemmar att hålla ögonen öppna, lämna inte kvar några värdesaker i sekten och ge ordförande en kram. På tisdag är det möte och jag uppmanar alla medlemmar att komma. Det är ett väldigt viktigt möte då vi kommer att disskutera sektens framtid.

Till sist vill jag uppmärksamma medlemmarna Fredrik, Julia och Martin. Tack för er insats idag för att aktivt hjälpt sekten.
Ett stort tack till Milla och Mathilda som var delaktiga under mötet idag.
Ett sista tack till alla er medlemmar som varit stöd under dagen, deltagit i diskussioner och hjälp till på erat sätt. Detta är en tuff period för sekten men jag vet att vi kommer att återhämta oss tillsammans.

Har ni några frågor är ni varmt välkomna att kontakta mig så ska jag göra mitt bästa för att svara på dem.

 26 
 skrivet: 16 mars, 2015, 20:29:46 
Startat av Kamista - Senaste inlägg av Kamista
Jag hänvisar till min sekreterare om fler frågor angående ändringarna, då det är han som har papprena.

Bra att du berättade det, det hade jag inte kollat upp. Jag har inga planer på att höja kostnaden men jag anser att det är en diskussionsfråga som alla medlemmar ska få ta del av och säga sitt om  Leende (smiley)

 27 
 skrivet: 16 mars, 2015, 17:13:24 
Startat av Kamista - Senaste inlägg av Kahiron
Några större ändringar som kan ses på horisonten? Sverok tenderar har önskemål om verksamhetsår sammanfallande med kalenderåret, och som de riktar sig mot ungdomsföreningar vet jag inte huruvida något så vagt som "hedersmedlemmar" kan stanna (dvs. av en serie anledningar kanske denna position helt enkelt måste göras formellt informell, och tas ur stadgarna). Hävdar mig inte ha full koll på den aspekten av Sverokmedlemskap, men kan vara värt att ta en titt på.

Mer akut är nog de summor som försvunnit ur sektens kassa de senaste två verksamhetsåren. Rätt stor summa förra året, stöld ur kylen nyligen, och jag vill minnas att det var prat förra terminen om pengar som försvunnit eller inte bokförts ordentligt (rätta mig om jag har fel). Även om det inte rör en stadgaändring tror jag sekten, om den skall ta in bidrag från Sverok, vill markant öka kollen på de ekonomiska resurserna, och då inte bara den växel som ligger i kylskåpsdörren.

Slutligen kan det vara bra med en påminnelse om att Sveroks bidrag tenderar variera med föreningars medlemsavgifter; finns planer på att höja kostnaden på medlemskap så att det ligger i linje med, säg, spelsektionen (50kr)? Eller nöjer sig sekten med ett mindre bidrag?

 28 
 skrivet: 16 mars, 2015, 16:34:05 
Startat av Kamista - Senaste inlägg av Kamista
1. Ja, det är nödvändigt med två olika mötet. Årsmötet kommer att ligga borta i maj och beröra de vanliga punkterna. Extra mötet kommer endast att beröra stadgändringar och stölderna.

2. Jag kan bara tala för mig själv angående att inte svara på internet. Förra veckan har jag haft fullt upp och därför lagt ner lite tid på facebook. Som jag skrivit i facebookgruppen så kan man ställa sina frågor i person eller ringa, speciellt om det berör viktiga frågor. Jag beklagar Fabian att vi inte svarade så snabbt på din fråga som stått på facebook, skulle det inträffa igen så prata med mig så löser vi det. Skulle dock inte anse att vi tidigare agerat långsamt med att svara på frågor som bara ställts på facebook.

3. Extra årsmötet ligger den 31 mars, klockan 16:30 i datasektionen. Mötet kommer att beröra stöld och stadgändringar. Stadgändringarna kommer att beröra nästan alla paragrafer och lite till. Vi ska försöka sätta upp hur de skulle se ut, om de godkänns, i sekten innan mötet. Här kan jag berätta att ex revisorn skulle få en paragraf, vissa ord behövs bytas ut, att sekten är religiöst och partipolitiskt obunden m.m.

 29 
 skrivet: 16 mars, 2015, 15:47:09 
Startat av Kamista - Senaste inlägg av Kahiron
Att styrelsen agerar långsamt är knappast en nyhet, men fem dagar utan svar? Kunde ju tro att internetåldern skulle effektivisera kommunikationen. Förra styrelsen svarade ju i varje fall, åsidosättandes det faktum att den aldrig tog till handling.

 30 
 skrivet: 16 mars, 2015, 08:19:58 
Startat av Kamista - Senaste inlägg av Galimo
Jag måste erkänna att Styrelsen är väligt långsama på att besvara frågor.
Jag skrev den 11 om vi inte skulle köra Sverok mötet tillsammans med vanliga årsmötet och jag har inte fått nåt svar än Obeslutsam

Sidor: 1 2 [3] 4 5 ... 10
Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!